Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Το 2015 δυο φίλες ξεκίνησαν την ιδέα του Fa | Ma, ενός καλοκαιρινού brand το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν για το στυλ τους και να είναι πάντα στην μόδα.

Η Φανή Μανωλίτση γεννημένη και μεγαλωμένη στο νησί της Λευκάδας, απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Ανακαίνισης και αποκατάστασης  του ΤΕΙ  Πατρών  με μεταπτυχιακές σπουδές Interior Design καθώς και φοιτήτρια  στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Βασιλική Μπακαλάρου γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πάτρα είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές MBA, και εργάζεται ως οικονομική διευθύντρια σε τεχνική κατασκευαστική εταιρεία.

Η ιδέα ήρθε σε ένα κοινό τους ταξίδι. Μετά από άπειρες  συζητήσεις ξεκίνησε να στήνεται σιγά σιγά το brand.

Μας άρεσε να ασχολούμαστε με την μόδα και το hobby μας έγινε επάγγελμα κάνοντας έτσι το όνειρο μας πραγματικότητα.

Τα ρούχα Fa | Ma σχεδιάζονται σύμφωνα με τις γραμμές που επικρατούν στην μόδα του εξωτερικού. Η σύνθεσή τους  αποτελείται από υψηλής ποιότητας υφάσματα και χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους αισθητική.

Σκοπός μας μέσω του Fa | Ma είναι να κάνουμε όλες τις στιγμές πιο χαρούμενες, ξέγνοιαστες και να είναι πάντα στην ζωή μας καλοκαίρι!