Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Πολιτική Επιστροφών

Εάν κάποιο από τα είδη που αγοράσατε δεν σας ικανοποιεί απόλυτα,μπορείτε εύκολα να το επιστρέψετε αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής και θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη πώλησης .

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Σας συστήνουμε επίσης να ελέγχετε, κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σας χρέωση και ευθύνη. Σε περίπτωση απώλειας των προϊόντων κατά την επιστροφή τους, δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974731268

Επιστροφή Χρημάτων

Εάν η μέθοδος πληρωμής ήτανε με αντικαταβολή θα πρέπει να μας στείλετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο email: info@fa-ma.com ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 6974731268 προκειμένου να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Σε περίπτωση αγοράς με την χρήση πιστωτικής κάρτας οι αποζημιώσεις θα πιστωθούν στην αρχική μέθοδο πληρωμής σας.

Τα έξοδα επιστροφής για την αποστολή του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974731268