Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Πολιτική Επιστροφών

Εάν κάποιο από τα είδη που αγοράσατε δεν σας ικανοποιεί απόλυτα,μπορείτε εύκολα να το επιστρέψετε αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής και θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη πώλησης .

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Σας συστήνουμε επίσης να ελέγχετε, κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δική σας χρέωση και ευθύνη. Σε περίπτωση απώλειας των προϊόντων κατά την επιστροφή τους, δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974731268.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αν επιθυμείτε αλλαγή στο προιόν που παραλάβατε, παρακαλούμε καταχωρίστε νέα παραγγελία στο e-shop, επιλέγοντας τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τράπεζα ή αντικαταβολή(με χρέωση 4 ευρώ). Μας στέλνετε τον κωδικό της νέας παραγγελίας καθώς και τον κωδικό της παλιάς παραγγελίας με e-mail, ώστε να συμφωνίσουμε το ποσόν που έχετε ήδη προκαταβάλλει. Η πρώτη αλλάγη προιόντος γίνεται δωρεάν.Eφόσον έχετε καταλίξει στο νέο προιόν σας το στέλνουμε και εσείς παραδίδετε το παλιό προιόν στον ταχυμεταφορέα που συνεργαζόμαστε. Εναλλακτικά , μπορείτε να να τηλεφωνήσετε στο 6974731268 και να κάνετε τη νέα παραγγελία , δίνοντας πάντα τον κωδικό της παλιάς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

H επιστροφή χρημάτων δύναται να ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επισταφόμενα προιόντα. Τα προιόντα στέλνονται με δική σας χρέωση με οποιαδήποτε ταχυμεταφορική επιθυμείτε. Τα προιόντα επιστρέφονται Μαιζώνος 100, Πάτρα , 5ος όροφος , Μπακαλάρου Βασιλική (fama) , τκ26221, τηλ 6974731268. Εάν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή η τραπεζική κατάθεση, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, προκειμένου να σας επιστραφούν τα χρήματα: ΙΒΑΝ-ΤΡΑΠΕΑΖΑ-ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ και στείλτε μας ένα  e-mail στο info@fa-ma.com ή καλέστε μας  στο τηλέφωνο 6974731268